Reacties
 
Reacties van klanten die iets bij ons hebben besteld


Ring met naam
Ik bestelde 2 leuke ringen met de namen van mijn 2 dochters. Ik had ze sneller in huis dan de aangegeven tijd dat het zou duren, dus dat is al helemaal top natuurlijk. Maar ze zijn ook nog eens heel mooi. Ik ben er erg blij mee, dank jullie wel!
Susanie Heerensen

Mama ketting en paardenhaar armband
Vorig jaar heb ik via een like en win actie op facebook een mooie mama ketting met hanger voor 4 namen gewonnen. Tot op de dag van vandaag draag ik hem vol trots!
Na het overlijden van mijn paard wilde ik ook graag een paardenhaar sieraad hebben. Ik heb de armband besteld en hij is mooier geworden als ik had durven dromen!
Stephanie van Dijk

Geboortesteen 3 kinderen
Bedankt voor de snelle levering van mijn ketting! Ben er erg blij mee!
Elles Otten

Verjaardag cadeau
Ik dank jullie hartelijk. Geweldig, hier bestel ik vaker als mn vrouw iets leuks ziet. Top service. Nu de postbode nog.:-)
Mvg,
Gert Jan van Lang

Wauw
Wat was ik verrast toen ik in de brievenbus keek. Ik had het zeker niet meer verwacht voor de kerst. Hij is super mooi geworden, ik ben er erg blij mee. Je had echt niet speciaal langs te hoeven rijden hoor, maar ik ben er wel heel blij mee. Dankjewel!!!! Ook heb ik allemaal leuke reacties gehad. Nogmaals hartelijk dank!!! Ik zal jullie naam vaak gaan noemen. Met vriendelijke groet,
Lisette van Lieshout

Fijne service
De hanger met 2 namen bestelde ik bij jullie, maar ik had wat hulp nodig wat betreft de kleuren en de volgorde van namen. Ik wil heel graag op jullie site laten weten hoe fijn ik geholpen ben door jullie, hoe geduldig en duidelijk in uitleg. Super! Er werd echt tijd voor me genomen en dat heb ik als heel prettig ervaren. Ga zo door!
Belinda van der Ham

Complimenten
Ik ben zo blij met mijn hangertje! Na het uitpakken hebik hem om gedaan en sindsdien niet meer af gedaan. Ik krijg van de mensen om me heen zulke leuke complimentjes. Heel erg bedankt voor deze mooie naamhanger!
Lisa van Raalte

Hele mooie armband
Ik wil jullie graag bedanken voor mijn mooie paardenhaar armband. Ik ben er kei blij mee.
Danni Jellema

Mooi
Gewoon mooi. Dat is de armband van mijn kinderen die ik bij jullie besteld heb. Gewoon mooi! Ik ben er echt heel erg blij mee. Ook het mooie doosje waar ik de armband in kan bewaren is ook super. Ja, echt blij mee.
Valerie Neterse

Ze zijn al binnen
Hallo, ik wilde even zeggen dat ik blij ben met hoe snel mijn bestelling er was. Ook vind ik de oorbellen en ketting erg mooi geworden.
Jesse Joosens

Mooi kado
Ik heb onlangs een moederarmband gekocht op uw site. Het was een verrassing voor mijn dochter en ik wilde graag laten weten dat ze het een prachtig kado vond!
Gerdi Haanstra

Naam hangertje
Ik heb vorige week een naamhanger bij jullie gekocht met de naam Joris. Het is een heel mooi hangertje geworden, ik ben er heel erg blij mee. Moet zeggen dat ik ook blij verrast was dat het pakketje ook vrij vlot was aangekomen, terwijl de aangegeven levertijd langer was. Super, helemaal top!
Lisa Verloops

Verliefd op mijn armband
Och wat ben ik blij met mijn armbandje met de naam van onze zoon en dochter. Ik loop er de hele dag mee te pronken en iedereen die ik tegenkom moet er verplicht naar kijken hihi. Ik ben heel blij dat ik na lang twijfelen toch de armband heb besteld. Dat had ik veel eerder moeten doen, hij is prachtig. Dank jullie wel.
Cindy van der Geerst

Naam van mijn dochter
Toen ik vorige week een prachtige armband op jullie site zag staan was ik er zo weg van dat ik hem moest hebben. Mijn man lief aan gekeken en jawel, ik mocht er eentje uitzoeken als verjaardagskado. Ik heb gekozen voor een mooie zeeblauwe met de naam van mijn dochter en ik ben heel blij met het resultaat. Het is zoveel mooier dan ik verwacht had dat het ging zijn. Dank jullie wel voor dit mooie kado, ik ben er echt heel erg blij mee.
Ursula de Bresser

Armbandjes
Toen ik zag dat de armbanden waren afgeprijsd heb ik er 4 leukerds uitgekozen. Ze waren supersnel bij mij thuis binnen. Veel sneller dan ik verwacht had, dus ik kon ze dat weekend al meteen om doen bij het stappen. Ik ben blij dat ik ze gekocht heb, want ze zijn echt leuk en door de korting ook helemaal niet duur.
Janneke de Han

Lieve oorbelletjes
De roze oorbellen die ik donderdag besteld had, heb ik nu al ontvangen. Dat is nog eens snel zeg, dat gebeurt me niet vaak als ik wat koop via internet. Mijn complimenten daarvoor. Maar ook voor de oorbellen, want ze zijn ook echt prachtig. Zo lief en schattig. Helemaal ik.
Willie-Janne Methals

Lief hangertje
Vorige week had ik een ketting met een hangertje gekocht waar u de naam Lisa is heeft gezet voor mij. Ik vind hem heel erg mooi en ik had hem ook veel sneller in huis dan de 2 weken levertijd die er bij de ketting aan gegeven stond. Dat was nog eens een leuke verrassing!
Janine van de Voorthuis

Naam hanger
Hallo, ik wilde even laten weten dat ik de hanger met naam van mijn zoontje heb ontvangen. Heel mooi fijn hangertje dat ik met trots zal gaan dragen. Ook heel blij met jullie vriendelijkheid, ik bestel zo weer bij jullie, absoluut. Kort gezegt, ik ben dus heel tevreden.
S. van Santen

Heel blij met mijn armband
Duizend maal dank voor de werkelijk schitterende armband van mijn paard. Hij is mooier geworden dan ik verwacht had. Past heel mooi om mijn pols. Ik ben er echt heel blij mee, dank je wel.
Sanne Kleines

Armband met paardenhaar
Wat is ie mooi! Ik ben er zo blij mee! Zoveel mooier dan op de foto. Echt super, dank je wel!
Judith van de Pollen

Naam bedel
Ik heb hem ontvangen hoor en hij is erg mooi, de bedel met naam van mijn zoontje. Ik heb hem gelijk om gedaan en iedereen die hem tot nu toe gezien heeft vind hem zo leuk. Dank jullie wel, ik ben er heel blij mee. Had hem snel in huis en zat ook mooi verpakt. Dik tevreden.
Julia Vermeers

Blij met mijn moeder hanger
Vorige week een mooie moeder hanger besteld. Het was snel in huis, mooi verpakt en ik ben er heel erg blij mee. Ik heb de kleuren crystal, blue zircon en ruby. Ik zou er graag nog leuke oorbellen bij willen, maar dat is iets voor mijn verjaardag over een paar maanden.
Ninet Jamoors

Het paardenhaar armbandje is echt heel mooi
Ik wilde even laten weten dat het paardenhaar armbandje, dat ik heb laten maken van het haar van mijn merrie Zillion, echt heel mooi is. Ik krijg er ook hele leuke complimentjes over, heel leuk. Zeker een aanrader als je een leuk sieraad van je paard wilt!.
Jantine Vielsersbroek

Mooie armband van mijn paard
Ik heb de armband ontvangen en wat is ie mooi zeg. Ben er heel erg blij mee. Ik had gekozen voor armband Dominique met de kleur burgundy en dat past echt heel goed bij de haarkleur van mijn paard. Dank je wel, ik ben er echt heel blij mee en ik kreeg het ook al snel in de brievenbus, heel fijn.
Jeske Vaalse

Savonds blinkt het heel mooi
Van de week een ketting met swarovski hartje bij u gekocht en ik vond hem meteen al heel erg mooi. Nu had ik de ketting gisteren avond om naar een feest en ik kreeg zoveel leuke opmerkingen over mijn ketting. Als het licht er op schijnt dan blinkt het heel erg gaaf. Ik ben dus heel erg blij met de ketting. Volgende keer kies ik weer voor een ketting met swarovski.
Judith de Bress

Wat een mooi kado
Met moederdag heb ik van mijn man een hele mooie ketting gekregen met een hanger die mijn kinderen moeten voorstellen. Aan het kaartje dat er bij zat kon ik zien dat hij dit prachtige kado bij u heeft gekocht. Ik vind het zo orgineel, zo mooi, ik ben er zo ongelofelijk blij mee. Super, echt super, dank je wel!
Anita de Veer

Hele mooie hanger
Afgelopen woensdag heb ik een druppel hanger bij jullie besteld en hij is werkelijk prachtig. Mijn zus was heel blij met haar cadeau. Ze heeft hem gelijk om gedaan en iedereen die op visite kwam moest hem bekijken whahaha. Het was supersnel in huis, dus ook bedankt daarvoor. Helemaal top.
Bernadette de Ruiter

Blij dat ik toch besteld heb
Wat ben ik blij dat ik de allerlaatste letter bedel heb besteld van de week. Ik weet dat ze wel weer komen, maar ik besloot toch niet te willen wachten en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Hij is erg mooi en maakt mijn bedelarmband weer een beetje meer af. Over 3 maanden mag ik weer een nieuwe bedel bestellen van mezelf en ik weet nu al welke dat gaat worden.
Astrid Venneman

Vriendelijke hulp
Ik wil graag bij de reacties op jullie website laten weten dat ik zo ontzettend goed geholpen ben. Ik heb verschillende vragen mogen stellen omdat ik niet begreep hoe het bestellen van een paardenhaar armband in zijn werk ging en al die keren ben ik nooit behandelt als een lastige, zeurende klant. Met elke vraag ben ik heel vriendelijk geholpen en dat mag ook wel eens gezegt worden!
Jeanette Kluif

Schitterende ketting zeg!
Vandaag kwam de ketting binnen die ik bij jullie besteld had. Hij is nog mooier dan ik verwacht had. De swarovski is inderdaad veel mooier als op de foto. Ik ben er echt heel erg blij mee. Dank jullie wel hoor!
Veronique de Bresser

Mooi verpakt
Ik heb de oorbellen die ik gisteren besteld heb zojuist ontvangen. Ik vind ze kei leuk en ik denk dat mijn moeder heel erg blij zal zijn met dit kado. Ik hoop dat ik het zolang geheim kan houden.
Nienke van Dries

Armbanden van mijn lieve merrie
Wat vind ik het keurig dat jullie via de mail me van alles op de hoogte brengen! Zoals zondag jl. opgestuurd en gister 23-04 had ik het al binnen. Wat is het mooi geworden, en vind het dan ook zo super dat jullie overgebleven staart mee terug sturen. Ik ben erg blij met het armband. Het is ook zo leuk idee en zo heb je haar nog elke dag bij je! Hartelijk dank hiervoor!
Thea Folkertsma

Super blij mee
Ik kreeg vanmiddag het pakketje al van de postbode! Ik weet wel dat ik had gevragen of het snel kon, maar had niet verwacht dat het zo snel zou kunnen. Dank je wel voor al jullie hulp. Nu heb ik toch nog een mooi verjaardags cadeautje voor mijn vriendin.
Bart de Kranst

Mama bedel
Ik wil je graag laten weten dat ik de bedel heb ontvangen en dat ik hem erg mooi vind. Ik heb gekozen voor de witte parel met roze steen. Hij staat erg mooi aan de armband.
Melissa van Velhuissen

Mooi gemaakt
Ik heb een paar dagen geleden een moederarmband bij jullie gekocht met de kleuren blue zircon, sapphire en crystal. Ben er zo ontzettend blij mee. Het is fijn mijn 3 kinderen op deze manier om mijn pols te kunnen dragen. Mijn complimenten, het is echt mooi gemaakt.
Vera Balker

Dank jullie wel
Ik schrijf eventjes omdat ik graag wil vertellen hoe blij ik ben met de moeder bedel. Het vult de andere bedels aan mijn armband erg mooi aan. Ik ga mijn vriendinnen ook een bedelarmband cadeau doen voor hun verjaardagen, zodat zij ook kunnen gaan sparen. Dit is gewoon echt iets moois om te hebben!
Fenna Bergman

Paardenhaar armband
Hallo, ik heb de armband vandaag binnen gehad en ik wil graag laten weten dat ik er erg blij mee ben. Ik vind hem echt heel erg mooi. Bedankt voor alle moeite die jullie gedaan hebben.
Sandra Steens

Wat een mooi cadeau
Ik bestelde vorige week een paardenhaar sieraad bij jullie voor de verzorgster van mijn paard. Ze was erg verrast en blij er mee! Ik vind hem zelf ook helemaal geweldig, dus ga er ook een bestellen voor mezelf. Voor mijn verjaardag.
Sanne van Halme

Prachtige bedel
Eergisteren heb ik een swarovski meisjes bedel besteld voor aan mijn bedelarmband. Wat is ze mooi zeg en ook zo vreselijk snel al bezorgd. Heel erg bedankt hoor!
Lina Mensens

Gave sleutelhanger
Wow wat is de sleutelhanger gaaf zeg. Ik ben blij dat ik hem besteld heb. Mijn vriendinne vonde het ook mooi en willen er ook 1. Ik heb ze u webadres gegeven.
Cindy de Kloost

Paardenhaar armband
Hallo, bedankt voor de mooie armband. We vinden hem hier thuis echt heel mooi geworden. Zo heb ik onze Ninio altijd bij me. Ik zou er eigenlijk nog graag bij passende oorbellen bij, zou dat kunnen?
Danique de Leer

        Hallo Danique, fijn te horen dat je er blij mee bent! Jazeker zijn bij passende oorbellen mogenlijk.
        Stuur ons even een emailtje, dan gaan we dat regelen
.

Nog mooier als verwacht
Ik heb vandaag mijn armband met haar van mijn paard binnen gekregen en ik vind hem echt zo gaaf. Hij is in het echt nog veel mooier dan ik al verwacht had. Dank je wel voor de snelle service!
Eline Noorderhoek

Bedankt
Ik had mijn oorbellen supersnel binnen, ze zijn ook erg mooi. Bedankt.
Evelien Denissen

Dank je wel
Ik vond het even spannend of de paardenhaar armband die ik besteld had wel op tijd aan zou komen. Ik had niet verwacht dat het allemaal zo snel zou gaan. Mijn vriendin is heel blij met haar prachtige verjaardagscadeau. Dank je wel.
Judith Avelaar

Beste Bella Luca Sieraden
Ik heb de moederarmband vanmiddag gekregen. Ik vind hem erg mooi en weet zeker dat ik hem vaak zal dragen. Mijn complimenten. Veel liefs
Nanda Veerkerk

Sleutelhanger
Ik wildde voor mijn dochtertje graag iets leuks kopen. Heb gekozen voor een bead bengel sleutelhanger. Ze is er blij mee hoor. Hij moest meteen aan haar tas gehangen worden en aan iedereen laten zien. Geslaagd kadootje dus.
Chantal Menen

Super blij mee
Ik wilde nog even laten weten dat ik erg blij met de armband. Ik krijg ook erg leuke reacties van mensen om mij heen. Heel erg leuk.
Esther Langebroek

Super service
Ik vind de armband heel erg mooi geworden. Ik vind het ook top dat je enkele aanpassingen wilde doen om de armband helemaal naar mijn smaak te maken. Super service en dan ook nog gewoon zo snel al bezorgt. Helemaal gewelig, bedankt
Miranda van Veen